Кои сме ние

Агенция Хермес Интерекс ЕООД e компания с предмет на дейност посредничество при сделки за покупко-продажба на ваканционни и градски недвижими имоти. Хермес Естейтс е търговска марка, регистрирана в патентното ведомство. Компанията разполага със солиден опит и значителен обем сделки натрупани от създаването си до настоящия момент. Ние знаем, че покупката на имот е значима стъпка в живота Ви и се стремим да Ви предложим най-качественото и пълно обслужване. 

 

Нашата мисия е да осигуряваме спокойствие и сигурност за своите клиенти. Една от целите ни е да докажем на клиентите си, че добрата сделка не е въпрос на късмет. Тя винаги е резултат от усилията на професионален екип, който работи за постигането и.

 

Нашите брокери преминават през непрекъснати обучения и с удоволствие можем да твърдим, че са едни от най-добрите професионалисти на пазара – те ще Ви консултират и ще бъдат с Вас от приемането на Вашата заявка до получаването на ключа за Вашия нов дом.

 

Успехът за нас не се измерва в пари, а в броя на доволните клиенти. За наша радост, през годините, в които работим на българския пазар, имаме достатъчно клиенти, чието доверие сме успели да спечелим и задържим. Желанието ни е всеки клиент, който идва при нас с високи очаквания, да си тръгне с още по-високо задоволство от добре свършената работа. 

 

Предлагаме честно, коректно, компетентно обслужване и пълна гама от услуги, свързани с търсенето и предлагането на недвижими имоти.

 


ТЪРСИ В ИМОТИ


 • Продава Тристаен апартамент - София, Манастирски ливади

  Тристаен апартамент

  Продава: 301350 €
 • Продава Мезонет - София, Малинова Долина

  Мезонет

  Продава: 311640 €
 • Продава Мезонет - София, Гео Милев

  Мезонет

  Продава: 360060 €
 • Продава Двустаен апартамент - София, Манастирски ливади

  Двустаен апартамент

  Продава: 190372 €
 • Продава Тристаен апартамент - София, Витоша

  Тристаен апартамент

  Продава: 199500 €